Zwangerschapsketting voor aanstaande moeder

Vorige Artikel 3 van 5 Volgende

Zwangerschapsketting als mooi sieraad op je blije buik.

 

Een zwangerschapsketting met babybelletje is een mooi sieraad voor iedere aanstaande mama.
De van oorsprong Mexicaanse bola wordt ook wel zwangerschapsbel genoemd

De Maya’s geloofden dat de ketting een zwangere vrouw en haar baby beschermde tegen kwade geesten.

Het zachte geluidje in het balletje had volgens hen niet alleen een rustgevende werking op de moeder en de baby, maar diende ook als lokaas voor beschermengelen. Als aanstaande moeder zich onveilig voelde, kon ze met het geluid van de ketting de goede geesten naar zich toe roepen.


In de bola bal zit een mini-xylofoontje en geeft bij beweging een zacht, magisch tingelend geluid. Een baby hoort in de zwangerschap al geluiden en herkent deze na de geboorte. Het wordt een vertrouwd geluid, waar de baby rustig van wordt en een veilig gevoel kan geven.

Ook kan je door met het balletje te rinkelen contact maken met je baby in je buik, zodat de band tussen jullie wordt versterkt.

Vanaf 20 weken van je zwangerschap kan je baby horen in de buik en zal vertrouwd raken met dit geluidje. Na de geboorte zal de baby het geluid van de zwangerschapsbel herkennen als de veilige plek in de buik van mama. Het kleintje zal rustig worden van het twinkelende geluid van de zwangerschap bel als je deze beweegt. Vaak wordt de Zwangerschap bola na de geboorte boven de wieg gehangen, zodat als je deze beweegt de baby rustig in slaap valt. Ook is het leuk om de ketting te bewaren als mooie herinnering aan je zwangerschap.

Superleuk om tijdens jouw zwangerschap deze speciale ketting te dragen om zo ook iedereen te laten zien hoe trots je bent als aanstaande moeder.

Een baby gaat naar het geluidje toe daarom is een zwangerschapsketting extra lang waardoor je het bola belletje tot onder je navel kan dragen.
 

Bekijk al onze zwangerschapskettingen

 

Brievenbus cadeau

Een brievenbus cadeau is een mooie geschenkset voor vrouwen.

Charmant Sieraden voor de mooiste zwangerschapscadeautjes


 

© 2019 - 2021 Charmant Sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel