Categorieën

Merken

Zwangerschapsketting met bola babyvoetjes - zwangerschapssieraad

Zwangerschapsketting met bola voetjes


Verzilverde zwangerschapsbola met voetjes in relief erop. Met binnenin een belletje dat over een xylofoon 'danst' bij elke beweging, en voor een zacht tingelend geluid zorgt. Deze zwangerschapsbelletje geeft de baby een rustgevend gevoel en ook na de bevalling kan je baby hier rustig van worden. Je kan de zwangerschapsbel bijvoorbeeld boven het wiegje hangen. Deze zwangerschapsbola is verzilverd en hangt aan een lang waxkoord, precies op de juiste hoogte op je zwangere buik. Deze zwangerschapsketting is een prachtig zwangerschapscadeau om te geven.

In voorraad

€ 21,95
Zwangerschapsketting met bola babyvoetjes

Meer afbeeldingen

 

 

 

 

 

De sieraden van Charmant Sieraden zijn veelal handgemaakt en vervaardigd met edelstenen en Swarovski.
Bijzondere sieraden ook speciaal voor de (aanstaande) mama`s.

Charmant Sieraden is gespecialiseerd in zwangerschapssieraden en Mama sieraden. Sieraden met een speciale betekenis.
Ook trendy en luxe sieraden voor alle dames waar gebruik wordt gemaakt van hoogwaardig materiaal voor net wat extra uitstraling en betekenis.

De materialen die gebruikt worden zijn met zorg uitgezocht en zijn van hoogwaardig kwaliteit. Natruurlijke materialen als edelstenen voor hun schoonheid en positieve uitstraling.Prachtig Swarovski kristal voor een luxe schittering in jouw sieraad. En mooie luxe bedels die een symbool weergeven.

De sieraden van het merk Charmant Sieraden worden in eigen atelier met de handgemaakt. In ieder sieraad wordt iets bijzonders gelegd, waardoor je echt kan zeggen:

Charmant Sieraden .....made with Love.

 

Bent u op zoek naar een cadeau voor een (aanstaande) mama dan hebben wij prachtige zwangerschapskettingen en zwangerschapsarmbanden.

Op zoek naar een orgineel kraamcadeau? Dan kunt u de jonge mama een speciaal sieraad kado doen als een voedingsarmband of mama armband of mama ketting.
Ook een persoonlijk sieraad cadeau zijn de sieraden met eigen tekst in het sieraad. Bv. de naam van de baby, namen van de kinderen ect.

Alle sieraden worden met zorg voor u gemaakt en mooi verpakt bij u geleverd!

 

Service & garantie

Verzending & teruggave

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Let op: velden met een * zijn verplicht.

© 2012 Charmant Sieraden. All Rights Reserved. | Csorba Media